Monday, December 12, 2011

Medicinistii au Talent!

Am avut o mare placere sa lucrezi cu niste oamenii minunati cu talente impresionate si cu o imaginatie foarte bogata in cadrul evenimentul MedFest din Timisoara in editia a XI-a si care a avut loc pe 10 Decembrie anul asta, si care a fost de mare succes. Colegii din facultatiile de medicina genrala, dentara, farmacie dar si kinetoterapie in anii diferiti (si cu ajutorul colegilor nostrii din Politehnica care nu putem sa trecem cu privirea peste eforturile lor!) au lucrat de timp de mai mult de 2 lunii pe piesele care au fost prezentate in cadrul evenimentului, si a trecut aceasta perioada destul de repede, dar nu a fost lipsita de problemele de organizare si de repetitie, dar n-am descurcat destul de bine si rezultatul era mai mult de satisfacator! Si care sa confirmat de catre invitatiilor din colegii si cadre universitare, dar si prietenii si familie, si ca rezultat (dupa multi dintre ei) a fost cea mai reusita editite a acestui eveniment muzical.

E si de marcat diversitatea colegiilor care sunt din diferite parti al tarii dar si din strainatate, plus faptul ca multi au sacrificat din timpul lor foarte limitat ca sa vina la repetitile care erau facute in "salii de repetitii" in diferite zone al orasului, si la ore destul de tarziu, totu pentru a reusii in sfarsit de realiza un spectacol minunat. Tostusi nu pot sa zic ca sa lucrat ca o echipa, mai degraba sunt o familie! Cel putin asa am simtit -si colegii- in perioada in care am lucrat impreuna.

Diverse genuri muzicale a fost cantate, pentru a satisfacea toate gusturile, si ca o dovada ca putem sa facem orice, din piese Blues, Pop, pana la Rock si latino, romane si strine, piese cum ar fii "Need You Now", "Vara asta", "Suzie Q", "La Bamba", "The man who sold the world", "Boulevard of borkeing dreams", "Sweet dreams", "Zombie" si "In jurul lumii", nu au fost uitata partea de instrumental cu piese superbe cum ar fii "The lonely Shepard". plus altele care au fost peste 30 de piese, care au scos in evidenta vocii si talente ascunse care au fost apreciate de public prezent dar si din cei care au vazut inregistrarii video si poze raspandite deja prin retlele de socializare gen Facebook si YouTube.

Ca un efrot mic din partea mea, am incercat sa adun piesele cantate filmate si postate pe Youtube si sa le postez aici.
Inca odata, felicitari pentru toate eforturi ale talentatilor si multumim pentru cei care au participat si a contribuit pt a realiza cea mai reusita editie a MedFest! Have Fun. :)



















No comments:

Post a Comment